Interim human resources

Bent u als bedrijf op zoek naar een interim hr manager die tijdelijk interim hr opdrachten voor u kan uitvoeren? Bedrijven kunnen hun afdelingen P&O tijdelijk laten runnen door Q & D Consultancy. Interim hrm en interim p&o zijn veel aan verandering onderhevig, het is daarom extra belangrijk dat u de juiste expert op het gebied van interim human resources aantrekt.

Q & D consultancy is specialist als het gaat om Interim human resources
Peter van Limbeek van Q & D Consultancy heeft bijna twintig jaar ervaring op het gebied van P&O en human resources, opgedaan bij diverse profit-organisaties. Hij kan als interim bijvoorbeeld uw huidige human resources-beleid nader onder de loep nemen en aansluitend een plan van aanpak schrijven voor bijstelling van dit beleid. Een interim voor human resources kan tevens worden ingeschakeld voor het begeleiden van een reorganisatie of een ander veranderingsproces.

Organisaties krijgen voortdurend te maken met veranderingen en spelen daar op in. Een nieuwe situatie kan zich voordoen als de markt waarin een bedrijf zich begeeft in beweging is, er ambities zijn om een groeispurt in te zetten, of een bedrijf graag zijn rendement wil verbeteren. In dergelijke gevallen kan ondersteuning of advies van een interim op het gebied van human resources een uitkomst zijn. Q & D Consultancy HR interim management is een deskundige partij voor u op het gebied van interim human resources.Als u meer wilt weten over onze diensten als interim human resources kunt u ons via tel. 06 53 607 195 en info@qdconsultancy.nl bereiken.