Ondersteuning advies hr

Ondersteuning en advies op het gebied van human resources, daar heeft Q & D Consultancy zich in bekwaamd. Vooral bij reorganisaties en veranderingstrajecten kan Q & D Consultancy bedrijven uit de brand helpen. De ondersteuning en het advies op het gebied van human resources kan door Q & D Consultancy echter ook nog op andere manieren worden vorm gegeven. Zo kunnen wij P&O-aangelegenheden organiseren en uitvoeren voor startende of groeiende MKB-bedrijven die niet over een P&O-functionaris beschikken.

Ook bedrijven die nog geen P&O-afdeling hebben, maar wel van plan zijn er een op te zetten, kunnen wij ondersteuning en advies geven op het gebied van human resources. Daarnaast kunnen wij meedenken over de herpositionering van de afdeling P&O binnen uw bedrijf, mochten daartoe plannen zijn. Zowel voor de dagelijkse operationele zaken met betrekking tot human resources issues als (ingrijpende) veranderingsprocessen en reorganisaties kunt u een beroep doen op de deskundigheid en expertise van Q & D Consultancy.

Als u meer wilt weten over de ondersteuning en het advies dat Q & D Consultancy kan geven op het gebied van human resources, kunt u via tel. 06 53 607 195 en info@qdconsultancy.nl contact met ons opnemen.