Reorganisaties begeleiden

Het uitvoeren en begeleiden van reorganisaties is een hele klus voor welke organisatie ook. Q & D Consultancy ondersteunt en adviseert organisaties die een reorganisatie (gaan) uitvoeren. Q & D Consultancy heeft ruime ervaring op dit terrein en heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn bij het begeleiden van reorganisaties. Onze aanpak en werkwijze in reorganisaties beslaat altijd drie fases: voorbereiding, overleg en uitvoering. Q & D is specialist op het gebied van human resources.

Bij de begeleiding en ondersteuning van reorganisaties gaan wij als volgt te werk. In samenspraak met het bedrijf dat onze hulp inroept achterhalen we allereerst waar de organisatie de komende jaren naar toe wil. Aan de hand van dit gesprek stellen we aansluitend met u een plan op met een blauwdruk voor de toekomst. Bij de uitvoering van dit plan kan Q & D uw organisatie vanuit haar deskundigheid assisteren.

Bij het begeleiden van reorganisaties zorgt Q & D Consultancy ervoor dat ook het (veranderende) human resource-beleid altijd een duidelijk raakvlak heeft én houdt met de gewijzigde ondernemingsdoelstellingen. Onze visie is hierbij gericht op onder meer kennisoverdracht naar uw medewerkers en het inbedden van structurele oplossingen binnen uw organisatie. Als u meer wilt weten over het begeleiden van reorganisaties en de rol die Q & D Consultancy daarin kan spelen, kunt u via tel. 06 53 607 195 en info@qdconsultancy.nl contact met ons opnemen.